Komend weekend 2e USA Streetfestival in Twello

Twello- Vrijdag, zaterdag en zondag vindt in Twello het 2e USA Streetfestival plaats. De Stationsstraat wordt weer omgetoverd in een USA feest.

Creedence Clearwater Revival Band
Vrijdagavond zal om 21.00 uur deze topcoverband optreden. Zij brengen naast alle nummers van Creedence Clearwater Revival ook rock and roll van andere Amerikaanse topbands.

69 come back
Zaterdagavond om 21.00 uur is 69 come back de band. Deze rockabilly band met als gitarist en leadzanger Erik Jan v/d Worp zorgt ervoor dat iedereen volop gaat swingen.

DAKKERAF
Zondagmiddag treedt de powerband Dakkeraf op. Met hun opzwepende energie zorgen ze voor spektakel op de zondagmiddag. Aanvang 15.00 uur.

DJ William
Tussen de optredende bands door zorgt DJ William voor Amerikaanse sferen met louter USA gerelateerde muziek. Van Country tot Rock and Roll, van Dolly Parton tot ACDC.

USA CAR SHOW
Tijdens het gehele weekend kan het publiek uitkijken naar vele USA cars. De mooiste Caddilacs, Dodges, Chevy’s en andere US auto’s worden aan het publiek getoond.

KIDS PLAYGROUND
Ook voor de kinderen en de jeugd is er volop vertier in het dorp. Zo is er o.a. een draaimolen, een rupsbaan, springkussen en er kan een huifkartocht gemaakt worden. Maar uiteraard kan er ook van een suikerspin of een ijsje genoten worden . Op vrijdagmiddag/avond zal Tommy Carving zijn figuurhoutzaag kunst demonstreren. Uiteraard zijn deze prachtige houten beeldhouwwerken te koop.

Al met al een top Amerikaans weekend vol muziek, vertier, shows, drinks en food. Dit fantastische weekend begint vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt zondagavond 19.00 uur. Entree is gratis.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht