Koningsdag wordt in Terwolde weer megaspannend

Terwolde- Zaterdag 27 april wordt, uiteraard, ook in Terwolde koningsdag gevierd. Dit feest vindt zoals gebruikelijk plaats rondom de muziektent in de kern van Terwolde.

Wat hebben we afgelopen weekend kunnen genieten van het prachtige weer. Mensen worden er vrolijk van, gaan erop uit, wandelend of fietsend, druk bezig in de tuin, een praatje maken met de buren. Zoveel ontspanning brengt het mooie weer met zich mee. Hoe mooi zou het zijn dat we over een maand, met Koningsdag, ook zo verwend worden met mooi weer. Sluit even je ogen en stel je eens voor; de muziektent in Terwolde versiert met rood-wit-blauwe vlaggen; kinderen die lachen en rennen tijdens de Kidsrun in de ochtend; gezellige zitjes waar je kunt genieten van een kop koffie of een drankje; heb je zin in poffertjes of een snack; ook dat is aanwezig; sportief bezig zijn tijdens de fietstocht van bijna 25 km; teams die tegen elkaar strijden tijdens de Terwoldse Games; een oranjebitter mag natuurlijk ook niet ontbreken; een praatje maken met een oude buur die je lang niet hebt gesproken; genieten van een ontspannen, zonnige en gezellige sfeer.

Begin je hier al van te smullen, noteer dan vast in je agenda om Koningsdag dit jaar in het knusse dorp Terwolde te vieren.

woensdag 3 april

Deel dit bericht