Koningsfeest Nieuws Nr. 4 2018

Twello- Net als vorig jaar bieden wij u een aantal weken lang het ‘Koningsfeest Nieuws’ aan, zodat u weet wat er op 26 en 27 april a.s. allemaal te doen is in Twello. In deze eind editie gaat het om de sponsors die het laatste Koningsfeest mogelijk maken.

Ondanks de inzet van al onze vrijwilligers kunnen wij het 2-daagse Koningsfeest niet zonder de steun van sponsors organiseren. Er komen immers heel veel kosten op ons af. Vandaar dat wij op deze plek de Twellose bedrijven die ons ondersteunen extra in het zonnetje willen zetten. Met dank voor hun financiële bijdragen, materialen, installaties en menskracht.

Onze sponsors

In de Koningsfeestkrant staan ze allemaal met hun logo’s vermeld, maar hier alvast de namen van de tot nu toe bekende hoofdsponsors:

• Café Titus

• Grandcafé Het Dorpshart

• De Waardige Waard

• Nikkels Bouwbedrijf

• Voorster Nieuws

• Bredenoord Aggregaten

• Online Supporter

Voor en door Twello

Een sponsor van het Koningsfeest doet niet alleen iets voor de gemeenschap, maar creëert ook extra publiciteit en naamsbekendheid voor zichzelf. Helemaal ‘Voor en door Twello’ dus. Denkt u daarom bij uw volgende aankopen ook even na waar u die doet?

Laatste Koningsfeest, laatste kans om oude munten in te leveren.

Consumpties, tijdens het Koningsfeest, kunt u alleen afrekenen met speciale Koningsfeest-munten. Dit zijn de paarse (=hele) en oranje (=halve) munten van Stichting Dorpsfeesten. De paarse munten kunt u kopen bij de uitgiftepunten rond het Dorpsplein. Let op! Koningsfeest 2018 is het laatste Koningsfeest wat Stichting Dorpsfeesten organiseert. De munten zijn tijdens dit feest geldig. Niet gebruikte Koningsfeest-munten kunnen retour genomen worden op de laatste avond van het Koningsfeest. Op 27 april van 21.15 tot 22.15 uur kunt u deze consumptiemunten bij een speciale muntenkassa op het Dorpsplein inwisselen. Daarna zijn ze op geen enkele manier meer inwisselbaar.

TIP: Kijk voor het volledige programma, tijden en verdere informatie in de speciale Koningsdag-bijlage van het Voorster Nieuws van 18 april a.s. of op: facebook.com/dorpsfeestentwello.

Koningsfeest Twello – www.stichtingdorpsfeesten.nl

www.facebook.com/dorpsfeestentwello

woensdag 11 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws