Koninklijke onderscheiding voor twee trouwe raadsleden CDA

Gemeente Voorst- Vandaag zijn Joke Boerkamp-Leisink (67) en Cees Booster (72) koninklijk onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij hebben deze onderscheiding gekregen voor hun langdurige inzet als raadslid voor het CDA in de gemeente Voorst.

Onder toeziend oog van hun familie kregen Joke Boerkamp-Leisink en Cees Booster hun Koninklijke onderscheiding uitgereikt door Burgemeester Jos Penninx. Ook Johannes van Blommestein, ereburger van de gemeente Voorst, was aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis. Hij was burgemeester van Voorst van 1982 tot eind 2006.

Ieder raadslid dat voor minimaal twaalf jaar onafgebroken in de gemeenteraad heeft gezeten komt in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiden. Joke Boerkamp-Leisink is ruim 20 jaar lid geweest van de raad van Voorst. Cees Booster zat tot vandaag 26,5 jaar in de gemeenteraad. Zij geven beiden aan dat ze stoppen als raadslid omdat ze graag de jongeren in hun partij een kans willen geven.

Er werd vandaag ook afscheid genomen van raadsleden Hans de Graaf (PvdA-Groenlinks), Annetta Lasance (D66), Paul Jonkman (D66), Erik Nobel (PvdA-Groenlinks) en Ton Bannink (Gemeente Belangen).

woensdag 4 april

Deel dit bericht