Krijg ook de KiKaKerstboom kriebelZ

Terwolde- Vanaf 6 december is de KiKaKerstboom bij brasserie KriebelZ te verkrijgen. De mooiste goede doelen boom van 2017 waarvan de opbrengst naar KiKa gaat. De slogan van brasserie KriebelZ is: ‘Met liefde kan alles…’ en dit sluit prachtig aan bij de gedachte achter de KiKaKerstboom. Buiten krijg je al de kriebels van Kika en binnen is het gezellig bomen bij een bakkie koffie of thee. (brasserie-kriebelz.nl voor de openingstijden)

Een mooie boom in een pot en een netje eromheen kost € 20,- De opbrengst van de KiKakerstbomen is nu alweer voor het zesde jaar voor KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Kom naar Brasserie KriebelZ voor de mooiste boom en met liefde kan alles…

Wilt u liever naar het veld komen aan de Oranjeweg 113 in Emst om zelf een boom uit te spitten? Er is een speciaal spitdiploma voor de kinderen. Welkom op 9 en 16 december vanaf 9 tot 15 uur. Er staan vrijwilligers van de stichting KiKaKerstboom en van de stichting Buitenwerk voor u klaar. www.kikakerstboom.nl

woensdag 29 november

Deel dit bericht