Lekker-blijven-lopen inloopochtend

Klarenbeek- De inloopochtend van woensdag 18 oktober in Klarenbeek zal in het teken staan van lekker blijven lopen. Door drie verschillende vakgebieden naar Klarenbeek te halen hopen we mensen te kunnen adviseren over het verhelpen van bepaalde fysieke ongemakken.

Orthopeed
Mulder Orthopedie is gevestigd in Twello. Bij hen kunt u onder andere terecht voor steunzolen, sportzolen en loopanalyses. Veel patiënten hebben pijnklachten en beperkingen van het steun- en bewegingsstelsel. Deze klachten kunnen aangeboren zijn of verworven. Veel van de klachten kunnen goed verholpen worden door middel van steunzolen.

Pluim voor je voeten
Dit is een medisch pedicure. Inge Pluimers heeft naast haar opleiding basis pedicure een extra verdieping geleerd. Hierdoor kan ze alle soorten risicovoeten behandelen, waaronder diabetespatiënten. Daarnaast kan ze speciale technieken toepassen, bijvoorbeeld een nagelbeugel plaatsen.

Bauerfeind
Dit is een toeleveringsbedrijf in orthopedische artikelen en zij verkopen o.a. ook elastische kousen. Daarnaast hebben ze een apparaat waarmee de bloedcirculatie gemeten kan worden. Er is dan ook de mogelijkheid direct advies uit te kunnen brengen en kousen aan te kopen.

Vervoer
Wie niet in de gelegenheid is om met eigen vervoer naar het MFC te komen, kan door een van de vrijwilligers van Helpende Handen worden opgehaald en thuis gebracht. Bel daarvoor - graag een paar dagen van tevoren – naar 06-12260021, mailen kan ook: hhklarenbeek@hotmail.com.

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws