LENTELIVE! STAAT VOOR DE DEUR

De Vecht- De grote festivaltent aan de Hoevenallee is al van grote afstand te zien, alwaar dit weekend het tentfeest en festival seizoen afgetrapt wordt. Voor de bezoekers is er dit jaar zelfs een extra lange editie! Voor het eerst is er ook op vrijdagavond feest!

Vrijdag 6 april:

Erwin Nyhoff met zijn band zal de eerste vrijdagavond van LenteLive! openen. Nyhoff is o.a. bekend van the Voice of Holland met nummers zoals ‘the river’ en ‘nights in white satin’. Niemand minder dan Rowwen Hèze één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek, zal ook het podium betreden. Daarnaast staat er ook een regionale artiest gepland voor de vrijdagavond, namelijk Dj Gerard Doorn. Deze avond is toegankelijk vanaf 23+ jaar.

Zaterdag 7 april:
Van links naar rechts door de tent met de Snollebollekes! Gegarandeerd dat de tent op de kop gaat en dat zeker in combinatie met DJ Sander. Die ook dit jaar weer op zaterdag en zondag draait.
De band DareDevils zorgt voor de nodige classics en gewaagde actuele hits. Afgelopen weekend stonden zij nog op Paaspop en zullen o.a. ook tijdens de Zwarte Cross optreden.

Zondag 8 april Lentebokbierdag!
De dag voor de gehele familie. Traditiegetrouw slaan we het eerste lentebokje weer aan op zondag! Er zijn diverse bokbieren op de tap voor de echte fijnproevers. Voor de jonge bezoekers zijn er weer verschillende attracties in de lammetjesweide waaronder de stormbaan, bungee trampoline, laser game area, zweefmolen en nog veel meer!
Live muziek mag niet ontbreken tijdens LenteLive!. Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS! Laat je verrassen door Drukwerk met frontman Harry Slinger, zij zullen de nodige bekende Drukwerk klassiekers ten gehore brengen. De zondagafsluiting is bijna legendarisch te noemen, deze prachtige rol is natuurlijk aan DJ Sander toevertrouwd!
Entree op zondag is gratis.

Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn verkrijgbaar via www.lentelive.com. Daarnaast zijn er tickets verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. Zolang de voorraad strekt.
Programma LenteLive! 2018
VRIJDAG 6 APRIL
Tijd 20.00 uur – 01:00 uur
Dj Gerard Doorn
Rowwen Hèze
Erwin Nyhoff + band

ZATERDAG 7 APRIL
Tijd 20.00 uur – 01:00 uur
DJ-Sander
DareDevils
Snollebollekes

ZONDAG 8 APRIL
LENTEBOKBIERDAG! Diverse bokbieren van de tap. Lammetjesweide diverse attracties voor de kleintjes.

Tijd 14.00 uur - 19.30 uur
DJ-Sander
Drukwerk
SuperSundays

KAARTVERKOOP
Entree vrijdag: Verkoop €15,-
Entree zaterdag: Voorverkoop €12,- kaarten kassa €15,- (tenzij uitverkocht)
Entree zondag: Gratis!

VOORVERKOOP ADRESSEN
Twello Foto Combi van de Worp / Mocca Mentha
De Vecht Café zaal de Groot
Vaassen Café Bar de Ruif

E-TICKETS
E-Tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via www.lentelive.com

CONTACT INFORMATIE VOOR DE PERS:
TEL: 06-55745654

woensdag 4 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws