LENTELIVE! ZATERDAG UITVERKOCHT!

De Vecht- De aftrap voor het feestseizoen is weer een feit! De lente werd goed gevierd op het festivalterrein aan de Hoevenallee afgelopen weekend. LenteLive! 2018 samengevat: zon, sfeer, feest en volop muziek.

Voor het eerst in de geschiedenis van LenteLive! werd er dit jaar ook op vrijdag feest gevierd. Op vrijdag trok het evenement een iets ouder publiek (23+) waaronder een heel aantal echte muziekliefhebbers en fans van Erwin Nyhoff, Rowwen Héze en DJ Doorn. Het aantal bezoekers lag boven verwachting en de sfeer was gezellig en gemoedelijk. Waar het er op vrijdag iets rustiger aan toe ging, gingen de bezoekers van zaterdag compleet uit hun dak. De band DareDevils speelde fantastisch. Het gehele publiek ging mee van links naar rechts door de festivaltent, tijdens de act van de snollebollekes, wat een feest.

Zonnige zondag

Zondag, Lentebokbierdag, een zonovergoten dag die massaal bezocht werd door jong en oud. Voor ieder wat wils. Het was druk op het terras waar o.a. een ijskraam stond en de meester-proeverij waar diverse speciaalbieren verkrijgbaar waren. Terwijl de kleintjes in de lammetjesweide speelden stonden de feestgangers in de tent te dansen op de muziek van Drukwerk en de band Super Sundays. Uiteraard sloot DJ Sander het feest traditiegetrouw knallend af!!

Editie 2018 is fantastisch verlopen. Door de enorme regenval in de periode voor LenteLive! was de opbouw deze editie zwaar. De organisatie wil de buurt, sponsoren en vrijwilligers bedanken met nadruk wordt de vaste bouwploeg enorm bedankt voor hun inzet, grote klasse!

woensdag 11 april

Deel dit bericht