Lotenverkoop Grote Clubactie

Twello- Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Leden van verenigingen uit Twello doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit.

Geld voor de clubkas
De Grote Clubactie beleeft dit jaar alweer de 46e editie. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan uiteenlopende doelen. Maar liefst 80 procent van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. Directeur Frank Molkenboer over de actie: “Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à € 3,00 gaat € 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Twello, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!”

Deelnemende verenigingen
Dit jaar doen in Twello de volgende clubs mee: S.V. Twello, Ttv Trias, Voetbalvereniging Activia en Voorwaarts. Verenigingen kunnen nog steeds deelnemen aan de actie. Jaarlijks doen er 5.500 sport-, cultuur- en hobbyverenigingen mee aan de landelijke actie. Zo’n 225.000 lotenverkopers realiseren daarmee samen rond de negen miljoen euro. Verenigingen halen met deze actie per club gemakkelijk een bedrag tussen de € 1.000,- en € 15.000,- op. Ga hiervoor naar clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

woensdag 12 september

Deel dit bericht