Medisch Centrum verdeelt griepvaccinatie over 3 dagen

TWELLO- De huisartsen van het Medisch Centrum in Twello staan dit jaar weer klaar voor de jaarlijkse griepvaccinatie. Om een en ander zo coronaproof uit te voeren is er gekozen voor een andere locatie en wordt de vaccinatie verdeeld over 3 dagen. Diegenen die in aanmerking komen worden op de hoogte gesteld via een uitnodigingsbrief, lees deze brief goed en houdt u zich strikt aan de genoemde instructies.

De griepvaccinatie vindt dit jaar plaats in een speciaal daarvoor ingerichte grote tent die wordt geplaatst op het terrein van Sportvereniging Twello (nabij de Sporthal) dit biedt voor een ieder de garantie om voldoende afstand te houden. Verkeersregelaars en de gemeente Voorst helpen mee met de organisatie om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

De geplande dagen zijn:

Woensdag 28 oktober
(dr. Scholte en dr. Scholte-Talsma.)

Donderdag 29 oktober
(
dr. Ankoné en dr. Doppen).

Vrijdag 30 oktober
(dr. Schilder en dr. Spijkerman).

De tijden zijn van 09.00 uur tot plm. 15.00 uur. Vanwege het strakke schema wordt er bij een ieder op aangedrongen zich te houden aan de in de brief vermelde dag en tijd. Tijdens de genoemde drie dagen is het Medisch Centrum alleen geopend voor spoedgevallen, dus niet voor reguliere afspraken.

Pneumokokkenziekte
Patiënten die tegen Pneumokokkenziekte gevaccineerd moeten worden krijgen een aparte uitnodiging van hun dokter.

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht