Mieke van Huiskes Mode gaat met pensioen

Twello- Zaterdag 1 december is Mieke Soumeru-Groot Lipman haar laatste werkdag in Huiskes Mode in Twello. Maar liefst 19 jaar heeft zij hier veel klanten geholpen met het adviseren van hun garderobe. Komt u 1 december ook nog even afscheid van haar nemen?

“Is Mieke er? Wanneer werkt Mieke?” Vraagt een trouwe klant aan een andere verkoopster, terwijl ze iets lekkers in haar handen heeft voor haar vaste verkoopster Mieke. Het is een dagelijks terugkerende vraag van trouwe klanten die door Mieke werden geholpen met het adviseren van hun garderobe. Ze willen graag nog even afscheid nemen en haar bedanken voor de afgelopen jaren.

Het geeft maar aan hoe geliefd Mieke is bij de klanten en bij Huiskes. Ook het team van Huiskes Mode Twello neemt met pijn in hun hart afscheid van Mieke. Mieke werkte maar liefst 19 jaar in de winkel Huiskes mode in Twello, waarvan 15 jaar als bedrijfsleidster. Ze gaat nu van haar welverdiende pensioen genieten en krijgt alle tijd om leuke dingen te gaan doen met haar kleindochter Katie.

Lieve Mieke, heel erg bedankt voor je jarenlange inzet namens het hele team. We gaan je missen!

woensdag 28 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws