Muziekoptreden Duo LORIËN bij de Kunstkring in Twello

Twello- Ook in 2018 biedt de Kunstkring op elke “eerste zaterdag van de maand MUZIEK” een podium aan muzikanten. Zaterdag 6 januari, geeft het duo LORIËN de “aftrap” voor dit nieuwe jaar. De zussen Daphne en Gabriëlle Jager vormen samen dit singer-songwritersduo. Duo LORIËN brengt zowel eigen werk als covers ten gehore, zodat hun optredens zich kenmerken door een grote afwisseling.

De zussen schrijven Engels- en Nederlandstalige (...en soms ook Franstalige) nummers en begeleiden zichzelf op harp en gitaar. Hun muziek en (samen)zang vormt een prachtig, soms feeëriek geheel. Muzikaal worden ze beïnvloed door Folk, klassieke- en Barokmuziek en zelfs Jazz.

Kom genieten van hun eigen-zinnig repertoire, van “golden oldies”, tot spiksplinternieuwe songs, van frisse vlotte liedjes tot zelfbewuste ballades!

De galerie is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden, een gift wordt op prijs gesteld.

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

maandag 8 januari

Deel dit bericht