Muzikaal talent bij Cadenza

Twello- Op vrijdagavond 9 juni vond de jaarlijkse voorspeelavond van Cadenza plaats! Het podium waar Cadenza al haar leerlingen, jong en volwassen, de gelegenheid biedt te laten horen wat ze van onze professionele docenten geleerd hebben. De één net vier lessen achter de rug, de ander al wat langer bezig, maar allemaal even enthousiast.

De avond was zeer gevarieerd, er kwamen prachtig uitgevoerde stukken voorbij. Linda speelde een prachtig deel uit het klarinetconcert van Stamitz. Heel mooi uitgevoerd!

De blokfluitgroep van docente Eva liet horen en zien wat ze de afgelopen periode hebben geleerd, en dat was niet alleen de blokfluit bespelen! Ze zijn ook aan de slag gegaan met ritme en hebben diverse instrumenten mogen uitproberen.
Ook zeker het benoemen waard waren Eline op saxofoon en Monique op trompet. Eline heeft pas vier lessen gehad, maar speelde al twee liedjes! Monique heeft twee jaar les op trompet en speelde een perfect zuivere wals, wat op trompet niet makkelijk is!
Frans is de meest allround muzikant van de vereniging. Hij heeft al diverse instrumenten bespeeld en vanavond liet hij een Siciliano horen op klarinet.
Het was een mooie avond in eigen clubgebouw, tot de nok gevuld met trotse ouders, opa en oma’s en leden.

woensdag 14 juni

Deel dit bericht