Nieuw seizoen VisMaarMee

Voorst- De Stichting VisMaarMee organiseert op zaterdag 26 mei de eerste wedstrijd van dit seizoen om de Stedendriehoek bokaal op de Voorsterklei. De activiteiten van VisMaarMee zijn gericht op mensen met een verstandelijke beperking. De opzet en begeleiding is geheel op de doelgroep afgestemd. Belangrijk hierin is de bijdrage van de vrijwilligers. Er is één op één begeleiding door visvrijwilligers en daarnaast zijn vrijwilligers uit de zorg aanwezig om een en ander te begeleiden. Voor hengels, visspullen, een goede zitplek, voer, aas en vergunningen zorgt VisMaarMee.

VisMaarMee is er telkens weer trots op deelnemers en vrijwilligers uit de wijde omgeving van de Stedendriehoek te kunnen motiveren voor een leuke middag aan de waterkant.

De beproefde aanpak zet plezier voorop en geeft de doelgroep op een verzorgde manier de kans mee te doen aan deze buitenactiviteit.

Plezier aan de waterkant is het belangrijkste doel en natuurlijk hopen we ook op een goede vangst.

Naast deelnemers worden ook vrijwilligers gevraagd zich aan te melden. De opgedane ervaring leert dat de hulp wordt beloond door enthousiasme van de deelnemers.

De deelname is gratis en mogelijk door de sponsoren die de Stichting VisMaarMee ondersteunen. Inschrijven van deelnemers en vrijwilligers kan via de website van VisMaarMee; www.vismaarmee.nl.

De wedstrijd is op zaterdag 26 mei van 14.00 uur tot en met 16.00 uur, men dient om 13.30 uur aanwezig te zijn voor de loting van de visplekken en om 16.30 uur, na de prijsuitreiking, kan men weer opgehaald worden. Het terrein waar gevist wordt is ter hoogte van de Voorsterklei 5-7, borden op de Voorster Klei geven richting en parkeerterrein aan.

woensdag 16 mei

Deel dit bericht