Nieuwe editie Cadenza’s Music & More

Twello- Music & More is terug! Na een jaar van afwezigheid is Cadenza meer dan klaar voor een nieuw hoofdstuk in deze reeks enerverende voorjaarsshows. Maar liefst 4 gasten, een batterij aan zelf geschreven werk en een mix van pop, klassiek en een vleugje latin zijn de ingrediënten voor deze come-back editie.

Twellose muziekvereniging Cadenza pakt haar jaarlijkse muziekshow al enige tijd groots aan. Composities uit verschillende muziekstijlen voor het harmonie orkest en slagwerkensemble vormen de basis van de show. Daarnaast zoekt de vereniging de samenwerking met bijzondere gasten. Dit jaar zijn dat het Apeldoorns Popkoor, zanger en gitarist Robin Scherpen en zangeressen Doete Stenekes en Karin van der Veer. Met hen spelen de orkesten werk van onder meer Queen, Michael Jackson en The Police.

De show wordt omlijst door een indrukwekkend podium gevuld met warme kleuren van slagwerk, deftige glans van blaasinstrumenten, een koor van 40 mensen en prachtige lichtshow. Bijzonder dit jaar is dat bijna de helft van het programma uit eigen composities van de dirigenten en leden van Cadenza bestaat.

Music & More vindt plaats op zaterdag 14 april in sporthal Jachtlust, Twello. De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de show. Tickets zijn voor € 10,- verkrijgbaar bij Primera Oonk, Multimate Klunder en de spelers van Cadenza (kinderen tot 12 jr. gratis).

woensdag 4 april

Deel dit bericht