Nieuwe landingsplek voor alle ooievaars in de gemeente Voorst

Twello- Na 25 jaar aan de Parkelerweg is verloskundigenpraktijk de Eiber verhuisd naar het Medisch Centrum Twello. Het was tijd voor een nieuwe frisse praktijk met meer ruimte. Eregast, oud-verloskundige en oprichtster van de Eiber Margreeth van der Heiden, mocht de symbolische navelstreng doorknippen met haar eigen navelstreng schaar.

De praktijk die met veel zorg, liefde en aandacht door Margreeth is opgezet heeft nu een nieuwe landingsplek voor alle ooievaars in de gemeente Voorst. Ook aan het Raccordement wordt deze zorg voor alle zwangeren, partners en kraamvrouwen voortgezet door Nelleke, Mathilde en Dirma.

Er was veel belangstelling voor de opening door collega’s uit het werkveld, cliënten en hun (ongeboren) kids, zorgpartners die ook werkzaam zijn in het Medisch centrum en familie en vrienden.

De andere locatie van de Eiber in Klarenbeek gaat ook meer aandacht krijgen, zodat zwangeren uit Klarenbeek fijn in hun eigen dorp op het spreekuur kunnen komen. Kortom: “Jullie zijn van harte welkom en we staan graag voor jullie klaar!”

De verloskundigen willen heel graag iedereen bedanken voor alle belangstelling, cadeaus, bloemen en gulle giften voor de gekozen goede doelen! Meer informatie over de verloskundigenpraktijk vind je via www.deeiber.nl

woensdag 13 maart

Deel dit bericht