Nieuwjaarsborrel en receptie de Lollebroek

Wilp-Achterhoek- Op zondag 13 januari organiseert Carnavalsvereniging de Lollebroek de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en receptie bij Restaurant Bosgoed in Wilp-Achterhoek. Prins Piet van Steenenkamer tot aan de Kievit en de Lollebroek nodigen leden maar ook belangstellende niet-leden van harte uit om de gezellige bijeenkomst te bezoeken.

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom. Om 15.30 uur staat het optreden van de Majorettes gepland. Aansluitend spelen we een ronde Bingo en aan aantal rondes Rad van Fortuin, met uiteraard vele fantastische prijzen. Dit alles onder het genot van een drankje en met alle gelegenheid om gezellig het oude jaar door te nemen en het nieuwe jaar in te luiden.

De receptie is volgens de kalender van 2019 het eerste Lollebroek evenement wat door de Lollebroek georganiseerd wordt. Gevolgd door het grote carnavalsweekend (1, 2 en 3 maart) in de POLKA tent, met op zondag 3 maart de aankomst van de optocht Pampus- Lollebroek in Wilp-Achterhoek.

Op vrijdag 1 maart zal in opvolging van vorig jaar, de succesvolle Voorgloeiparty Editie 2 georganiseerd worden voor jong en oud. Afgelopen jaar zijn alle oud prinsen uit de rijke geschiedenis van de Lollebroek persoonlijk bezocht en uitgenodigd door Prins Djonny met zijn adjudant. Aan deze uitnodiging werd veelvuldig gehoor gegeven. Het stamppotbuffet in de tent was een daverend succes, met meer dan 200 eters samen het carnavalsweekend inluiden bracht heel veel saamhorigheid en gezelligheid.

Ook dit jaar staat het stamppottenbuffet en aansluitende Voorgloeiparty (vanaf 20.00uur) op het programma om zo een knallende start te maken. Een ieder kan zich weer opgeven voor het stamppotbuffet bij de Prins of adjudant, hierover volgt nog meer informatie.

woensdag 9 januari

Deel dit bericht