Nieuwjaarsexpositie De Verwachting in galerie De Statenhoed te Twello

TWELLO- Bijzonder gevarieerde beeldende kunst in hartje Twello

Met veel verwachting stappen de leden van de Kunstkring Voorst het jaar 2020 in! In galerie De Statenhoed aan de Dorpsstraat 11 A in Twello is er vanaf 10 januari zeer gevarieerde beeldende kunst te zien en te koop van het gelijknamige kunstenaarscollectief. De feestelijke opening van de nieuwe groepsexpositie van de Kunstkring Voorst is zaterdag 11 januari om 15.00 uur Vanaf 10 januari t/m 2 februari is deze mooie groepsexpositie elk weekend te bezoeken op vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 t/m 17.00 uur.

De kunstwerken binnen de zeer gevarieerde kunstdisciplines waarin de kunstenaars hun werken tonen in zowel ruimtelijk als vlak werk, zijn een lust voor het oog. Alle kunstenaars zijn woonachtig en/of werkzaam in de regio Voorst en Twello. In het getoonde werk ziet men de meest uiteenlopende technieken en materialen terug. Elk werk vertelt zijn eigen verhaal, heeft een bepaalde verwachting, of de beschouwer ziet er een eigen verhaal in. Beter nog de toeschouwer heeft daar zo zijn eigen associaties bij. Het staat een ieder vrij om daar met de aanwezige kunstenaars over in gesprek te gaan.
Dus dat wordt genieten van schilderijen in zeer gevarieerde genres, grafiek, fotografie, houten sculpturen, beelden, glas, mozaïek en keramiek. Tevens kunnen de bezoekers met een drankje in het galeriecafé al dat moois op zich in laten werken. Kortom: de eerste groepsexpositie van het nieuwe jaar is er een met veel variatie en dat in een zeer gastvrije omgeving.!
De opening zal plaatsvinden op zaterdag 11 januari om 15.00 uur. Wees welkom!

Meer informatie op www.kunstkringvoorst.nl
of via mail: info@kunstkring.nl

woensdag 8 januari

Deel dit bericht