Nieuwjaarsschrijfworkshop bij Kunstkring

Twello- Op woensdagavond 17 januari vanaf 19.30 uur kunt u deelnemen aan de schrijfworkshop Kunstenaars rendez-vous bij het galeriecafé van de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11a in Twello. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 januari. Het nieuwe jaar beginnen met schrijven en daar het hele jaar plezier van hebben.

Jij bent immers de held(in) in je eigen verhaal. Deze keer is het workshopthema ‘Opruimen’. Begin het nieuwe jaar goed met het uitdagen van je creatieve brein. Door bepaalde zaken op te schrijven schep je orde in de chaos. Je schrijft voor jezelf in deze laagdrempelige en ontspannende workshop. Met het schrijven komt er orde in je denken en komen de verhalen tevoorschijn die nu in je leven.

Deelnemers zijn vaak verrast door hun eigen en andermans teksten. Kom lekker meeschrijven op het thema van de avond met inspirerende oefeningen en opdrachten. Je overwint je kritiekduiveltje en ontwikkelt lef. Deze los te volgen workshop is voorlopig even de laatste uit een reeks. Bij voldoende belangstelling worden deze schrijfworkshops voortgezet.

Kosten voor de workshop zijn slechts €15,- per avond inclusief koffie en thee. Ingang is aan de achterkant van het gebouw, bel aan bij deur OKV. Aanmelding via het contactformulier onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer: www.lisvandergeer.com/contact

woensdag 10 januari

Deel dit bericht