OBS De Wiekslag is apetrots!

Voorst- De scholen zijn inmiddels alweer een tijd dicht. En dat blijft in elk geval tot 8 februari 2021 zo. Erg vervelend voor de kinderen! Want het is niet leuk om zo lang alleen maar online les te krijgen. De juf of meester zie je alleen via een scherm. En je mist je vriendjes en vriendinnetjes.

Maar wat werken de leerlingen van OBS De Wiekslag in Voorst hard! Elke dag opnieuw gaan ze er met frisse moed tegenaan. Niet alleen de gewone lessen via het chromebook, maar ook de creatieve en actieve opdrachten voor de verschillende vakken. Wekelijks worden er gezellige foto’s van gedeeld op de Facebook-pagina van de school en via de nieuwsbrieven op de website.

De ouderraad is dan ook apetrots op de kinderen! Om dat te laten blijken, ging de ouderraad bij alle leerlingen langs de deur met een presentje. Een vrolijk gekleurd doosje met daarin een zakje apenkoppen, een grappig potlood en een behendigheidsspelletje. Het cadeautje viel erg in de smaak, een goede motivatie om de komende weken het thuisonderwijs vol te houden.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht