Ondernemers opgelet: gratis deelname aan koop lokaal campagne

Gemeente Voorst- Het is een lastige tijd voor ondernemers. Bezoek Voorst wil de ondernemers zo veel mogelijk ondersteunen waar mogelijk. Daarom draait Bezoek Voorst de komende weken een koop lokaal campagne waarin de ondernemers van de gemeente Voorst in de spotlight worden gezet.

De inwoners van de gemeente Voorst zullen de komende weken de ondernemer achter het bedrijf ontmoeten en het verhaal van de ondernemer in crisistijd horen met als doel het doen van lokale aankopen. Iedere koop lokaal ondernemer in de gemeente Voorst kan hier gratis aan mee doen. Ben of ken jij een ondernemer in de detailhandel of horecasector meld je dan snel aan! Meedoen kan gratis op de volgende manieren:

1. Maak als eigenaar/medewerker een foto van jezelf in je winkel/met je product en stuur de foto naar bezoek@voorst.nl.

Wij zorgen ervoor dat je foto fysiek en digitaal meedraait in de campagne.

2. Maak een kort filmpje of vlog van jezelf en/of je winkel/restaurant en stuur deze naar bezoek@voorst.nl.

Wij zullen deze toevoegen aan de online koop lokaal campagne.

3. Post je eigen koop lokaal berichten op social media en tag hierin Bezoek Voorst. Wij delen jouw bericht voor nog meer bereik.

4. Meld jouw winkel/restaurant aan voor de speciale koop lokaal poster.

5. Heb jij een bijzonder verhaal als ondernemer over koop lokaal of over ondernemerschap in deze crisis? Dan komen wij graag met jou in contact voor een (digitaal) interview.

Stuur direct je foto, filmpje en/of bericht naar bezoek@voorst.nl en doe mee! Samen kunnen we deze campagne tot een succes maken!

woensdag 10 februari 2021

Deel dit bericht