Onmisbare verkeersregelaars gezocht voor Olympia’s Tour

TWELLO.- Het is al langer bekend dat Nederlands oudste wielerronde op vrijdag 18 oktober naar de gemeente Voorst komt. De organisatie is echter nog naarstig op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars die hun steentje willen bijdragen. Daar tegenover staat een hapje en een drankje op het finishterrein na afloop van de etappe.

De doorstroming van het verkeer, maar bovenal de veiligheid van deelnemers, bezoekers en weggebruikers is een belangrijk item waardoor er verkeersregelaars moeten worden ingezet. Om dit alles in goede en veilige banen te leiden, zijn voor de beveiliging van het parcours, conform de Nederlandse wetgeving, veel verkeersregelaars nodig.

Je kan verkeersregelaar worden als je 16 jaar of ouder bent. Vervolgens wordt er van je gevraagd een online cursus te volgen. Deze cursus wordt verzorgd door Stichting Verkeersregelaars Nederland en duurt ongeveer 45 minuten. Je bepaalt zelf wanneer je de cursus volgt en ontvangt hiervoor natuurlijk een heldere handleiding.

Ben jij iemand die interesse heeft om verkeersregelaar te zijn op vrijdagmiddag 18 oktober, of ken je mensen in jouw omgeving , laat het dan op korte termijn weten via een mailtje aan info@voorstactief.nl. U ontvangt vanaf maandag 7 oktober een reactie op uw aanmelding.

woensdag 2 oktober

Deel dit bericht