Ontdek de artiest in jezelf: workshop De Nijenbeek in beeld

Voorst- Unieke gelegenheid om ruïne De Nijenbeek op kunstzinnige wijze vast te leggen. Op zaterdag 16 september organiseert Stichting Vrije Academie De Poll een workshop op het landgoed en wel vanaf 11.00 tot omstreeks 17.00 uur. De kosten bedragen 55 euro inclusief materiaal, koffie, thee en lunch. De inschrijving via cursusadministratie@vrijeacademie de poll.nl sluit op 9 september 2017. Na uw inschrijving volgt meer informatie over aanvang en waar u zich kunt melden op zaterdag 16 september.

Kasteelruïne De Nijenbeek is een massieve torenburcht in een vlak landschap met water, weide en grote bomen. Natuur en cultuur, zwanger van een indrukwekkende geschiedenis zijn voor de schilder ingrediënten voor uiterste beeldelementen: vorm- en kleurcontrasten, het horizontale landschap en het verticale massieve en monumentale gebouw. Een verzameling van sterke texturen in steen, struiken en boombast en kleurcontrasten door grote licht- en schaduwpartijen en glooiende boom- en grasvlaktes.

De Workshop duurt ongeveer vijf uur, er wordt getekend en geschilderd, met De Nijenbeek in zijn natuurlijke omgeving als voorbeeld onder leiding van docent Wim Gregoor en gewerkt staand/zittend aan de ezel en/of het schoorbord. Neem bij voorkeur eigen schildermaterialen mee: acrylverf, palet, penselen e.d., poetsdoeken en (jam0potten voor water. Basismateriaal als papier, ezels en tekenborden worden door Stichting Vrije Academie De Poll beschikbaar gesteld.

woensdag 9 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws