Op zoek naar een locatie voor zakelijke meeting of event?

Wilp- De Kribbe is een sfeervolle locatie waar ook groepen zich helemaal thuis voelen. Heeft u iets te vieren of u bent op zoek naar een goede locatie voor een vergadering, presentatie of personeelsbijeenkomst, dan kunt u zeker bij de Kribbe terecht. Op 10 minuten van de A1 vindt u een omgeving waar men volop de ruimte heeft voor ontspanning of het opdoen van nieuwe ideeën.

De Kribbe biedt ruimte voor bijzondere workshops, lekker eten en drinken op een van de mooiste locaties van Nederland. Waar u ook voor kiest, bij De Kribbe doet u samen met anderen altijd iets speciaals.

Binnen in onze locatie hebben wij voldoende ruimte om grote groepen te accommoderen. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er de juiste faciliteiten. Op aanvraag is eigenlijk alles mogelijk bij ons en voor de kosten hoeft u het niet te laten!

In de winterperiode zijn wij op zondag geopend, groepen of bijeenkomsten kunnen elke dag van de week reserveren. Wil je meer informatie, kijk dan gewoon even op de website van deze prachtige locatie op de Wilpse Klei: www.dekribbe.nl.

woensdag 8 november

Deel dit bericht