Open opkomsten scouting Gelre Groep Twello

Twello- Durf jij de uitdaging aan? Zaterdag 15 september van 14.00 tot 16.00 uur zijn er open opkomsten en kunnen alle kinderen van 5 tot 11 jaar vrijblijvend komen spelen bij scouting Gelre Groep in Twello.

Elke zaterdagmiddag om 14.00 uur komen de Bevers (meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar) bijeen, evenals een meisjesgroep 7 tot 11 jarigen (de Shantiwelpen) en een gemengde groep 7 tot 11 jarigen (de Zamiwelpen). Het clubhuis is gelegen aan de Stinzenlaan 80 in Twello. Er zijn geen kosten verbonden aan de open opkomst.

Wat doe je bij scouting?
Als je nieuwsgierig bent wat je allemaal kunt doen bij scouting is dit je kans om het gewoon zelf mee te maken. Want scouting staat voor uitdaging. Bij scouting besteden kinderen op een actieve manier hun vrije tijd, als het even kan buiten en ook de fantasie komt volop aan bod. De activiteiten zijn uiteraard afgestemd op de leeftijd en zijn zeer afwisselend. Sport en spel, speurtochten, hutten bouwen in het bos, creatieve activiteiten, kampvuur stoken, je eigen eten maken, samenwerken en nog véél meer.

Ook voor 11 – 14 jarigen
Voor meiden en jongens van 11 – 14 jaar zijn er twee mogelijkheden, een groep op woensdagavond 19.00 uur en een groep op vrijdagavond 19.00 uur. Vanavond en op 14 september zijn hier de open opkomsten.

Wil je leiding worden?
Raak je geïnspireerd door de mogelijkheden van scouting en wil je je ook wel inzetten voor deze prachtige vorm van jeugd- en jongerenwerk? De organisatie is dringend op zoek naar leiding voor de groep 7 tot 11 jarigen. Kom dan ook gerust naar de open opkomsten om de sfeer te proeven en kennis te maken. Ook deeltijd-leiding geven is mogelijk, bijvoorbeeld één keer per twee weken. Ervaring is niet nodig (Scouting Nederland biedt volop opleidingsmogelijkheden, die door de groep worden betaald), enthousiasme uiteraard wel.

Meer weten? Kijk op www.gelregroep.nl of op www.facebook.com/scoutingtwello Ook kunt u contact opnemen met het secretariaat via 06 – 51 05 36 38.

woensdag 12 september

Deel dit bericht