Opening Cultureel Seizoen 2019 - 2020 bij Kunstkring in Twello

Twello- Op zondag 25 augustus a.s. wordt bij Galerie 'De Statenhoed', aan de Dorpsstraat 11a in Twello het nieuwe Culturele Seizoen 2019 - 2020 ingeluid met een Open dag.

Op deze dag staat het in en rond ‘De Statenhoed’ bol van activiteiten. Vanaf 13.00 uur - de opening - tot 18.00 uur is er een afwisselend programma van live muziek, kunstdemonstraties, fotografie en lezingen. Zo zijn er in de ateliers en in de voortuin van de galerie doorlopend demonstraties beeldhouwen, boetseren, schilderen, zentangling en mozaïek. Voor de kleine bezoekers: schminken, mozaïek maken en een grabbelton. En natuurlijk de expositie ‘Crescendo’, in de galerie zelf, met werk van de leden van de Kunstkring. Bovendien is er een stand met digitale (portret)fotografie, waarbij u ‘in Rembrandt-stijl’ een portret van u zelf, uw kinderen of uw gezin kunt laten maken. Is er op het terras een Raku-stokerij. En is er in de galerie een verkoop van de exquise hoeden en designkleding, ontworpen door Patricia van Emden.

Daarnaast zal vanaf 14.00 uur de Dixie Five Jazzband drie keer een halfuur durend optreden verzorgen. Zij hebben toegezegd op een zo authentiek mogelijke wijze de oorspronkelijke New Orleans muziek voor het voetlicht te brengen, zoals die vanaf ca. 1880 tot 1930 ten gehore werd gebracht. En tussendoor kunt u genieten van diverse zoete en hartige hapjes en drankjes.

Kortom: voor wie nieuwsgierig is, maar ook voor wie eens nader kennis wil maken met alle mogelijkheden, cursussen en activiteiten van de Kunstkring in Twello is dit een uitstekende gelegenheid om deze middag even de Dorpsstraat van Twello op te zoeken.

Zondag 25 augustus, 13.00 - 18.00 uur
Opening Cultureel Seizoen 2019 - 2020, Open Dag
Galerie ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst
Dorpsstraat 11a, Twello
Meer info: www.kunstkringvoorst.nl

woensdag 14 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws