Opera della Casa neemt afscheid na 25 jaar

Wilp- Mooi Geweest! Zo heet hun afscheidsprogramma dat op 25 augustus om 15.00 uur is te zien in het koetshuis van Landgoed Kleine Noordijk in Wilp. Een voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische momenten uit alle voorstellingen van Opera della Casa. Ook geschikt voor mensen die niet snel naar een opera of een klassiek concert gaan is dit een heerlijk, toegankelijke voorstelling vol zelfspot, waarin veel gelachen wordt.

Met als thuisbasis Groningen, toert Opera della Casa, bestaande uit de zangeressen Marlies de Waard en Angelique Wardenier zang, begeleid door pianiste Ineke Geleijns, sinds 25 jaar al door binnen- en buitenland. Met een programma vol opera en operette aria’s, op hilarische wijze aan elkaar gepraat door Marlies de Waard als Tilly Talsma. Meestal voor besloten gezelschappen maar ook op festivals, in theaters en, zoals vijf jaar geleden, in een uitverkochte Oosterpoort met de 20 jarige jubileumvoorstelling Over Tijd.

Nog één keer genieten van Opera della Casa. Van de hilarische presentatie door Tilly Talsma en sopraan Irina Mutsikova die in verrassende kostuums de prachtigste aria’s zingt terwijl Dolores van den Broek met haar pianospel alles in banen probeert te leiden.

Met als hoogtepunt; meezingen met bekende operakoren!

Met: Marlies de Waard en Angelique Wardenier, zang. Begeleid door pianiste Ineke Geleijns.

“Gek, maar goed gek! Hun kracht zit niet alleen in het komische. De drie vrouwen zijn vocaal en muzikaal professioneel geschoold en het repertoire loopt van Puccini via tal van klassieke omwegen naar de operette sector, zonder de klassieke werken echt geweld aan te doen” ( Jacques ‘d Ancona in het Dagblad v.h. Noorden).

Zaal open vanaf 14.30 uur. Adres H.W. iordensweg 89 in Wilp, waar u gratis kunt parkeren. Reserveren kan op info@sckn.nl.

Kaarten kosten € 22,50 p.p. in de losse verkoop en € 17,50 p.p. voor vrienden van de SCKN, dit is inclusief koffie/thee en een consumptie

Meer informatie en reserveren: www.sckn.nl

woensdag 7 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws