Oproep jongeren voor graffiti wedstrijd

Twello- De Kunstkring in Twello daagt jonge graffiti-kunstenaars uit mee te doen aan een graffiti-battle op zaterdag 30 juni bij de galerie De Statenhoed. Vanaf 15 jaar kunnen deelnemers zich vanaf nu opgeven. Het thema is 'Grenzeloze Kunst', tevens het thema van het tienjarige jubileum van de Kunstkring. In de tuin van het Statenhoed-gebouw aan de Dorpsstraat 11 A kunnen deelnemers hun kunsten vertonen onder belangstelling van publiek.

Deze eerste zaterdag is een dag vol bruisende activiteiten, waaronder de graffitiwedstrijd. Verder kunnen belangstellenden kennis maken met het kunstcursus-en workshopaanbod voor het nieuwe seizoen. Behalve de graffiti-demonstratie zullen er veel (proef)workshop zijn en zijn er ook ‘grenzeloze’ en exotische hapjes. Elke graffiti-kunstenaar (vanaf 15 jaar) krijgt een plaat van 122x122 cm en werkt maximaal 3 uur aan het kunstwerk met eigen spuitbussen en materialen. Een vakjury beoordeelt en wijst een winnaar aan.

Diens werk krijgt direct een plek in de expositie Grenzeloze Kunst in een echte kunstgalerie: Galerie De Statenhoed

Wanneer en waar

Deze feestelijke activiteit, die onderdeel uitmaakt van de Open Dag van Kunstkring Voorst, vindt plaats op zaterdag 30 juni van 13-16 uur, Dorpsstraat 11a in Twello

Aanmelden via een mail naar sjaakcrezee4@gmail.com. Zet in de mail je persoonlijke gegevens en hoe je bereikbaar bent. Stuur een aantal foto’s mee van recent gemaakte graffiti

Belangrijk te weten is, dat er slechts plaats is voor 4 deelnemers. Melden meer jongeren zich aan, dan bepaalt de jury op basis van de toegestuurde foto’s wie aan de fysieke wedstrijd mee doet.

woensdag 16 mei

Deel dit bericht