Oranjefeesten in Empe staan klaar om de zinderende feestgangers te vermaken

Empe- Op vrijdag middag 9 augustus starten de Oranjefeesten aan de Ganzekolk in Empe met de Survivaltocht. In het oerwoud van Empe kunnen kinderen van 4 tot 16 jaar meedoen in groepjes van twee tot vier personen. Ze kunnen klauteren, klimmen, slingeren in bomen en banjeren door de modder om als eerste over de eindstreep te komen. Deelname is voor jeugdleden gratis en voor niet-leden € 4 per kind. De kinderen krijgen allemaal een presentje mee naar huis!

Dit weekend staan de kermisattracties als de autoscooters, schiettent, draai,- en zweefmolen weer klaar voor groot vermaak.

’s Avonds is de tent weer open vanaf 20.30 uur om de bezoekers een supermooie avond te bezorgen met de zeskoppige band JETSET en DJ Jeronimo . De band JETSET staat garant voor een energieke en interactieve show die menigeen zal laten genieten van een gave avond .

Op het zaterdagprogramma staat het traditionele vogelschieten gepland vanaf 9.30 uur. Om 10.30 uur zal Schutterskoning van 2018 Jan Bolink het eerste schot lossen. Hij wil hierbij een toost uitbrengen en biedt daarbij iedere schutter een drankje aan, om de overwinning van vorig jaar te vieren. Ook de jeugdleden van tien tot zestien jaar kunnen zich aanmelden om mee te de om de titel Jeugdkoning(in) te veroveren. De jeugdkoning van 2018 Teun Albers zal het eerste schot lossen.

Als de vogel eraf is kan men gaan genieten van een daverende beach,- en watervolleybal competitie. Na het succes van vorig jaar strijden ook dit jaar teams uit Empe en omstreken om de titel. Opgave kan nog voor 1 augustus (team van 6 personen: . www.facebook.com/OVEEmpe/ Of via de mail: secretaris@ove-empe.nl )

De Oranjefeesten worden zaterdagavond afgesloten met de Band Xstatic en Dj Stefan Leur ( anders dan eerst aangekondigd).De band Xstatic streeft erna iedere bezoeker een geweldige avond te bezorgen, met muziek uit alle denkbare muziekstijlen. Een avond dansen , zingen en mee springen.

De Oranjevereniging Empe kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Lid worden kan vanaf 4 jaar. Volgend jaar viert de Oranjevereniging haar 75 jarig bestaan. Met een lidmaatschap krijg je veel voordelen. Dus ben je net in Empe en omstreken komen wonen , of woon je er al maar kom je altijd op het feest, ben je welkom als lid. Lid worden kan via de site en voor vragen kan men contact opnemen de ledenadministratie, kijk hier voor op de site www.ove-empe.nl .

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws