Oud papier ophalen in Twello

Twello- Het ophalen van het oud papier in Twello door de verenigingen SV Twello en Excelsior gaat over het algemeen goed. Het wil nog wel eens gebeuren dat er containers op de verkeerde zaterdag worden aangeboden. De Iordensweg en de Rijksstraatweg horen bij de vierde zaterdag!

We willen erg graag dat alle containers met de handgreep naar de weg toe worden gezet. Dat maakt het voor de ophalers makkelijker. Ook een aantal containers bij elkaar zetten is erg prettig. Het papier dat niet in een container zit, moet goed gebonden zijn of in hanteerbare dozen worden gedaan. Verder is het niet de bedoeling andere materialen dan papier en karton in de papiercontainer te stoppen. Men loopt dan het risico dat de container niet wordt geleegd!

Tenslotte: het gebeurt soms dat een container in de ophaalwagen verdwijnt (buiten de schuld van de vrijwilliger) en daardoor beschadigd raakt. Via de gemeente krijgt men dan een vervangende container. Mocht u na dit alles nog vragen hebben: neemt u even contact op met 06-41297638. Wij bedanken u alvast voor uw medewerking.

woensdag 14 juni

Deel dit bericht