Ouderenvereniging Twello/Terwolde: ‘Omzien naar elkaar’

Terwolde/Twello- Ouderenvereniging Twello/Terwolde stelt zich ten doel om met maandelijkse bijeenkomsten mensen met elkaar in contact te brengen. Naast gezelligheid, een belangrijk onderdeel, zijn er ook andere activiteiten. De vereniging zet zich ervoor in dat senioren actief mee blijven doen in de samenleving, bevordert de onderlinge sociale contacten en levert een positieve bijdrage aan de zelfredzaamheid van ouderen. Met grote regelmaat worden er lezingen gehouden over (actuele) onderwerpen door veelal ter zake kundige sprekers.

De ouderenvereniging Twello Terwolde is een algemene vereniging zonder politieke- of geloofsachtergrond. Er worden in het algemeen 10 bijeenkomsten per jaar georganiseerd die voor een ieder open staan. Niet leden zijn van harte welkom om kennis te komen maken. De bijeenkomsten worden afwisselend georganiseerd bij Korderijnk in Twello of bij Kriebelz in Terwolde.

De contributie bedraagt € 25,00 per jaar en € 20,00 voor de tweede persoon op hetzelfde adres. Lid zijn van de vereniging brengt een aantal voordelen met zich mee: zo is er b.v. korting op de premie bij Salland Verzekering, informatie over rijbewijskeuring, hulp bij belastingaangifte enz.

Op zaterdag 11 november komt mevrouw Otten aan de hand van diabeelden vertellen over de prachtige Veluwe in zaal Korderijnk

Zaterdag 9 december kan men genieten van een optreden door zang en gospelkoor Inspiration. In zaal brasserie Korderijnk te Twello.

Wilt u eens een zaterdagmiddag meemaken dan verstrekken Sietse Heidsma tel. 275058 of Bertus Bauer tel. 272152 u gaarne alle benodigde inlichtingen over de ouderenvereniniging.

woensdag 8 november

Deel dit bericht