Peutercentrum de Kruimelkring verder op nieuwe locatie

Peutercentrum De Kruimelkring heeft afgelopen maandag haar deuren geopend in het gebouw aan de Kortenaerstraat 16 in Twello. Na bijna 30 jaar aan de Abraham Kyuperstraat gezeten te hebben gaat deze locatie in de toekomst wijken voor woningbouw. De kerstvakantie is benut om het peutercentrum te verhuizen. De peuters konden maandag na de vakantie hun nieuwe onderkomen voor het eerst bewonderen.

Kleinschalig en gezellig

In de afgelopen weken is er door het team, ouders, vrienden en diverse bedrijven enorm hard gewerkt om het pand aan de Kortenarstraat weer volledig op te knappen en in te richten als peutercentrum. Met de kleuren van het logo als basis is het een prachtig kleurrijk gebouw geworden met dezelfde kleinschalige en gezellige uitstraling als het oude pand. Manager Aniek van der Neut is enorm blij met alle positieve reacties: “Na zoveel weken werk is het prachtig om te zien hoe blij de peuters zijn met hun nieuwe schooltje. En ook van de ouders hebben we veel leuke reacties gehad. We zijn echt helemaal tevreden met dit nieuwe onderkomen en hopen hier nog jaren te kunnen blijven”.

Grote speelplaats

Van der Neut is ook enorm trots op het grote buitenterrein. “Hier kunnen de peuters heerlijk buitenspelen en hebben ze lekker de ruimte om te dollen. Ze kunnen verstoppertje spelen achter de hagen, schommelen en rondrijden op de fietsjes. Hoe leuk is dat!”

In het schoolgebouw aan de Kortenaerstraat zaten eerder kleuterschool het Hummelhonk, het Baken met diverse gemeentelijke instellingen en enig tijd basisschool de Hietweide. Na de verhuizing van de Hietweide naar de Fliert kwam het pand leeg te staan. Voor De Kruimelkring was het gebouw de perfecte locatie om de activiteiten voort te zetten. Met name ook door de centrale ligging. Daarnaast biedt dit pand de mogelijkheid voor uitbreiding en andere activiteiten. Op 23 februari zal het nieuwe peutercentrum feestelijk geopend worden.

Meer informatie over Peutercentrum De Kruimelkring vindt u op de nieuwe website www.dekruimelkring.nl.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht