Planten- en Bloemenmarkt ondervindt geen hinder van ‘IJsheiligen’

Twello- Afgelopen zaterdag vond wederom de jaarlijkse Planten- en Bloemenmarkt plaats in het centrum van Twello. Al vroeg in de ochtend waren de vrijwilligers van de Stichting Dorpsverfraaiing Twello in touw om alles in gereedheid te brengen voor de plantenverkoop. En dat was maar goed ook want de eerste klanten konden schijnbaar niet wachten om een keus te maken uit het enorme aanbod aan planten en bloemen. Het was soms moeilijk kiezen uit het grote aanbod van allerlei fleurige en kleurige hangplanten, perkplanten enz. Ook bij de kraam waar men een bloembak, door ter zake kundige SDT’ers, kon laten oppotten was het soms wachten geblazen.

De netto opbrengst van de plantenmarkt wordt ook nu weer aangewend om de vele plantenbakken en rotondes in Twello het hele jaar door een fleurig aanzien te geven.

Sinds een aantal jaren wordt de Bloemenmarkt aangevuld met kramen die door tal van hobbyisten worden bemand, dit om het geheel een extra cachet te geven.

Aangetrokken door het fraaie weer was het gezellig toeven op de Planten- en Bloemenmarkt die werd georganiseerd door de Stichting Dorpsverfraaiing Twello.

woensdag 16 mei

Deel dit bericht