Posterenkse Winterwandeling

Posterenk- Dit jaar zal Posterenkse Winterwandeling plaats gaan vinden op zaterdag 9 december waarbij vanaf 16.30 uur gestart kan worden. Rond 18.00 uur gaan we sluiten en zal met een rode lantaarn langs de locaties gegaan worden ten teken dat er afgesloten kan worden. Dit betekent dat de wandeling in een kleiner tijdsbestek gelopen kan worden maar daar staat een meer gezellig drukte op het parcours tegenover. Het start- en eindpunt is weer op het bekende adres, namelijk bij Pampus, Knibbelallee 3, Posterenk.

Omdat de wandeling nu geheel in het donker plaats vindt zal de route ook veel meer verlicht zijn wat een prachtige sfeer met zich mee gaat brengen. Kerstbomen, sterren langs de weg of aan de huizen, vuurkorven en vele kleine lichtjes zorgen voor een mooi tafereel. De rondrijdende arrenslee maakt het geheel compleet.

Deelnemers kunnen alvast nadenken over de wens die in de ‘wensboom’ gehangen moet worden. Hekkers & van ’t Spijkers gaat laten zien wat antiekrestauratie in houdt met de verhalen die daarbij horen.

Langs de route is er muziek, een levende Kerststal, zang, spel, verhalen, met medewerking van veel Posterenkers, De Nieuwe Loine, De Martinusschool Bussloo, Scouting Gelre Groep, The Christmas Singers, Yvette de Winter, Pampus en de Wurlitzers.

Dit alles voor slechts €1,- p.p.

Eten en drinken wordt ook volop in voorzien met koffie/thee, warme chocomel, kruudmoes, bonensoep, erwtensoep, bal gehakt, Gambiaanse hap, oliebollen en saté bij Indo Garden.

De tuin welke het mooist verlicht is kan wederom een prijs tegemoetzien, beschikbaar gesteld door Marcel Interieur

Noaberschap, beleving en verbinding is wat je gaat ervaren bij deze prachtige Posterenkse Winterwandeling.

woensdag 6 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws