Potgrond en compostactie (corona proof)

NIJBROEK/TERWOLDE/DE VECHT- Ook dit jaar proberen de leden van de Stichting Vrienden van Loamneş de jaarlijkse potgrond en compostactie te organiseren. Omdat wij nog in het corona tijdperk zitten, moeten wij het anders dan voorgaande jaren organiseren. Daar hebben wij het volgende op bedacht. Wij gaan het corona proof proberen te regelen met inachtneming van de regels die onze gemeente en de overheid gesteld hebben. U besteld de potgrond en/of de compost via de mail: visser.terwolde@upcmail.nl, met vermelding van aantallen, uw naam, adres, woonplaats, telefoon en de plaats waar de bezorger het neer kan leggen. Het liefst leggen wij het naast de voordeur neer. U betaald dan direct via internet: NL 79 RABO 0311 625 549 ten name van Stichting Vrienden van Loamneş. Dan moet het goedkomen.

Voor wie geen internet heeft, kan de bestelling telefonisch worden opgeven bij: M.J Visser-Veenendaal 0571290720 en dan kunt u met haar overleggen hoe u de betaling wilt regelen.

U kunt uw bestelling opgeven van: 10 februari tot en met 20 februari. Daarna gaan wij het bestelde optellen en doorgeven aan onze leverancier en de rittenlijsten gereedmaken. De prijzen van de producten zijn het zelfde gebleven: Potgrond € 3.50 per zak en 3 zakken voor € 10.00; Compost € 2.50 per zak en 5 zakken voor € 10.00.

Wij hebben dit jaar geen motto voor de actie, maar de kas van de Vrienden van Loamnes is bijna leeg. Met het geld willen wij weer veel doen voor de gemeenschap in de gemeentes Loamneş en Hoghilag.

Bovenstaande actie kan alleen worden uitgevoerd als er begin maart geen verder beperkende regels door de overheid worden opgelegd. Wij hopen op een goede verkoop. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd mevrouw Visser of heer Van der Snel bellen 0571291556 of 0629464946).

woensdag 10 februari 2021

Deel dit bericht