Prinsenbal in Vrogge Reuiers Darp

De Vecht- Op zaterdag 11 november gaat het nieuwe ‘Carnavalsseizoen’ van Carnavalsvereniging ‘De Vrogge Reuiers’ van start.In residentie de Grote Slok alias Zalencentrum De Groot zal er een groot Prinsenbal worden gehouden.

Na een jaar lang te hebben geregeerd over ’t Vrogge Reuiers Darp nemen Prins Roberto de 1e van Oover den Velden , Heerser over het Vechtse Reuiersdarp en over alle narren en narrinnen, Grootvorst van de Vechtse omstreken en landerijen langs het Klompenpad en Beschermheer van het Fort Oover Den Velden en zijn Prinses Clementine van achter de Grolse Slotgracht, om 21.45 uur afscheid als Prins en Prinses.

Ook dit jaar zal de afvoer commissie het prinselijk paar een ludieke afsluiting verzorgen die ze niet snel zullen vergeten. Rond de klok van 22.11 uur zal de nieuwe Prins en Prinses worden geïnstalleerd die voor het 45e jaar gaat regeren over de narren en narrinnen uit het Vechtse Vrogge Reuiers Darp en de wijde omgeving.

Het Prinsenbal zal om 20.00 uur aanvangen, 20.30 uur zal de nieuwe jeugd Prins, Prinses adjudant en de raad van 11 bekend worden gemaakt.

De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door B&B Party Show. Voor leden is de toegang gratis. Entree € 5,00.

woensdag 8 november

Deel dit bericht