Prinsenbal in Vrogge Reuiers Darp

De Vecht- Op zaterdag 1 december gaat het nieuwe carnavalsseizoen van Carnavalsvereniging ‘De Vrogge Reuiers’ van start. In residentie de Grote Slok alias Zalencentrum De Groot, zal er een groot Prinsenbal worden gehouden. Het Prinsenbal begint om 20.30 uur en om 21.00 uur wordt er geloot wie de nieuwe jeugd Prins, Prinses en adjudant wordt. Ook wordt de jeugdraad van 11 bekend gemaakt.

Aansluitend zal de ontmanteling van Prins Peterjan de eerste en zijn Prinses Ester plaats vinden. Vervolgens zal het best bewaarde geheim van De Vecht en omstreken bekend worden gemaakt via een spectaculaire onthulling: Wie worden aankomend jaar Prins en Prinses van Vrogge Reuiers Darp? En wie volgt adjudant Robin op? Rond de klok van 22.11 uur zal de nieuwe Prins en Prinses worden geïnstalleerd. Zij gaan voor het 46e jaar regeren over de Narren en Narrinnen uit het Vechtse Vrogge Reuiers Darp en de wijde omgeving.

De avond wordt uiteraard muzikaal omlijst door B&B Party show. Zij bieden een gevarieerd repertoire met de meest uiteenlopende genres voor jong en oud. Entree is €5,00. Voor leden is de toegang gratis.

woensdag 28 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws