Programma carnaval Neutenkrakers

Klarenbeek- Klarenbeek (’t Neutendarp) staat ook dit jaar weer helemaal in het teken van carnaval in het weekend van donderdag 8 tot en met zondag 11 februari. CV De Neutenkrakers zorgt al 50 jaar voor het fantastische feest! Dit alles wordt gehouden in residentie ‘Het Krakershol’ in Klarenbeek.

Donderdag 8 februari

Traditioneel is er de donderdagavond voor het carnaval het bouwerscafé. Na maanden voorbereidingen is het er de tijd voor! Voor iedereen die er klaar voor is om het carnavals weekend te openen. Aanvang: 21.00 uur. Locatie: Café van ‘Het Krakershol’. Entree: Gratis

Vrijdag 9 februari

Van 13.30 uur tot 15.15 uur is er kindercarnaval voor alle kinderen tot en met groep 4. Aan deze doe, dans, spring en discomiddag ontbreekt natuurlijk niet de polonaise en goede carnavalsmuziek! Locatie zaal 1 van Het Krakershol. Entree 2,50 .

Van 19.30 uur tot 21.30 uur is er het carnavalsfeest voor de jeugd vanaf groep 5 tot 14 jaar. Jeugdige DJ’s zorgen voor het feest! Locatie: Zaal 1 van Het Krakershol. Entree: 5,00 incl. 2 consumptiebonnen.

‘Krakerscafé’

Vanaf 21.30 uur is Het Krakerscafé open! Gezellig een carnavalsfeest maken in de kroeg, voor de oudere jongere of de jongere oudere….iedereen is welkom! Kom voor de laatste keer in het oude café het feest vieren…volgend jaar natuurlijk weer, maar dan in een totaal vernieuwd café! Entree gratis.

Zaterdag 10 februari

Een van de grootste optochten van Gelderland gaat om 13.00 uur van start vanaf de Goorweg bij Station Klarenbeek. Met 80 inschrijvingen en daarmee ruim 1200 deelnemers doen dit jaar weer mee met praalwagens en loopgroepen. Rond 13.15 uur zal de optocht langs de kruising hoofdweg/broekstraat/kopermolenweg komen, om vervolgens rond 13.30 uur bij de molenweg aan te komen. Bij Plus Imanse komt de eerste deelnemer om 13.45 uur aan. Daar wordt de hoofdweg weer gevolgd richting residentie Het Krakershol De Nieuwe Zweep. Rond de klok van 14.00 uur zal de grens worden over gestoken van het Voorster naar het Apeldoornse deel van Klarenbeek, om de weg te vervolgen richting het Krakershol. Wees er op tijd bij, vanwege het afsluiten van diverse toegangswegen. Vanaf 15.00 uur is er het feest met om 17.30 uur de prijsuitreiking. Er is parkeergelegenheid bij de protestante kerk aan de Woudweg, MFC aan de bosweg en aan diverse toegangswegen . Let op parkeerverboden! Tip: Kom met de fiets!

Zaterdagavond zal Magnus in zaal 1 en 2 staan om het grote carnavalsfeest te vieren! En natuurlijk is er de extra grote STUITERTENT, waar de hardstyle carnaval vierder volledig los kan gaan. Dit jaar met vele DJ’s waaronder DJ Therapeut MC i See, Beatfreak nowness resist en meer! Deze populaire avond is volledig uitverkocht.

Zondag 11 februari

Sluit het carnavalsweekend af met “Crazy Sunday” Al jaren het meest gezellige carnavalsfeest van de regio met Magnus in zaal 1 en 2. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

Het hele weekend zullen er weer foto’s worden gemaakt, die op site te zien zijn. Ook zal het hele weekend op social media filmpjes van de feest activiteiten te zien zijn. CV De Neutenkrakers heet iedereen van harte welkom in hun residentie en wenst iedereen een fantastisch carnaval toe!

woensdag 7 februari

Deel dit bericht