Pupillentoernooi bij sv Voorwaarts

Twello- Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op sportpark De Laene aan de Kerklaan, dit ondanks het feit dat dit jaar de weergoden minder gunstig gestemd waren dan andere jaren. S.V. Voorwaarts organiseerde voor de 30e keer het Brinta Boy’s pupillen toernooi.

Het 30ste Brintaboystoernooi had een recordaantal van maar liefst 86 deelnemende teams. Onder het motto ‘voor iedereen is er een beker, dus waren er alleen winnaars’ waren er zaterdag ruim 800 jeugdvoetballers en begeleiders actief aan de Laene. De weersomstandigheden waren stormachtig met soms een bui, waardoor de bal regelmatig geholpen werd door de wind.

Opa, Oma’s, vaders en moeders, broertjes en zusjes, allemaal genoten ze van dit knusse toernooi op de velden van Voorwaarts.

Het toernooi heeft dit jaar afscheid genomen van Harry Weijn, na meer dan 25 jaar inzet in de Toernooicommissie voor zowel het Herman Beekman Toernooi als het Brinta Boys Toernooi vond hij het genoeg geweest en draagt hij het stokje over aan de nieuwe generatie. Voor zijn inzet is Harry tijdens het toernooi nog even in het zonnetje gezet.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht