Rally als dank sponsoren SCK

Klarenbeek- Donderdag 1 juni vond de jaarlijkse sponsorrally van SC Klarenbeek plaats, deze sponsorrally word georganiseerd om de bedrijven die SC Klarenbeek sponsoren te bedanken. De mooiste auto's, grappigste outfits en handigste gadgets werden van stal gehaald om de rally te winnen. " Al snel bleek het een echte uitdaging te zijn met verschillende addertjes onder het gras", aldus één van de sponsoren.

Dit jaar was Bistro de Bron in Loenen de startlocatie. Tussen vijf uur en half zes reden de deelnemers een voor een het parkeerterrein op. Met een drankje op het terras werd er vervolgens genoten van een snelle hap in de vorm van lekkere broodjes en soep. Daarna was het tijd voor de rally. Organisator Ronald Jans deed een korte uitleg, de sponsoren kregen kaarten en rallyschilden voor op de gril van de auto en de teams konden vol goede moed op pad.

Gewapend met een landkaart van de omgeving met daarop pijlen en een papier met de spelregels moesten de deelnemers de kortste route rijden met daarbij de spelregels niet overtreden. De sponsorrally eindigden in het MFC waar Ronald Jans met behulp van een PowerPoint vakkundig de juiste route uitlegde. “ Het was lastiger dan gedacht, een goede samenwerking tussen navigator en chauffeur is echt een pré” aldus een van de sponsoren. Dit jaar is autobedrijf Pelgröm uit Voorst de winnaar van de vel begeerde wisselbeker.

Vervolg
Wilt u meer weten omtrent sponsoring mogelijkheden bij SCK? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@scklarenbeek.nl. Foto’s van de SCK sponsorrally zijn te vinden in het fotoarchief van de website van SCK http://www.scklarenbeek.nl

woensdag 14 juni

Deel dit bericht