Repair Café Surprise

Twello- Zaterdag 2 december staan de reparateurs van Repair Café Twello weer trappelend van ongeduld klaar om iedereen met een kapot apparaat of kledingstuk te helpen. Voordat het heerlijk avondje kan beginnen wil je natuurlijk dat de kapotte koffiezetter gerepareerd is, de krultang het weer doet voor de golfjes in je baard, de zoom van je onderjurk weer vastzit en alle biesjes, knopen en linten stevig op je mantel zitten vastgenaaid!

Repair Café is voor kapotte spullen met en zonder stekker, elektronica, kleding, maar ook ander textiel zoals kleden, tassen of mutsen. Ook voor gaatjes in wollen truien is een speciale oplossing. Bij kapotte ritsen vragen we de oude los te tornen en een vervangende rits mee te brengen.

We hebben speciale aandacht voor goed speelgoed wat door een klein defectje in de kast is beland. Wat is er leuker voor Sint dan een volgend kind blij te maken met dit ‘doorgeef-speelgoed’.

De klant betaalt de herstel-materialen en verder een vrijwillige bijdrage voor de reparatie. Het is toch fantastisch als een apparaat het weer doet en als je een fijn kledingstuk nog langer kunt dragen! Met de geur van pepernoten in de neus wil Repair Café iedereen dit surprise-moment bieden. Kom zaterdag tussen 10 en 15 uur (intake tot 14.00 uur) naar de Kringloopwinkel Twello, Koppelstraat 57.

woensdag 29 november

Deel dit bericht