Repair Café surprise

Twello- Een onstuimig begin bij het Repair Café afgelopen zaterdag 1 december. Vanwege een bomvol “bemeubelde” Kringloopwinkel werd de intake van het Repair Café daarom verplaatst naar een gezellige zithoek met banken rondom. De reparateurs hebben met wild geraas bijna 30 reparaties aan elektra en apparaten zonder stekker uitgevoerd en vijf kleding-reparaties.

De wachtrijen werden gelukkig niet te lang. Bovendien was het was fijn wachten met een paar pepernootjes in de hand! Ondanks de lichte vertraging aan het begin werden de eerste klanten snel geholpen. Van stofzuigers tot bladblazers, van klokken tot koffiezetters en van overhemd tot trui. Ruim 60% van de spullen kon worden gerepareerd. Sommige reparaties hadden wat meer voeten in aarde, zoals een bijzonder model Senseo. Gelukkig voor mevrouw werd alles goed onderzocht en gefikst door reparateurs Wim Draaijer en Dick van der Kraats. Met zo’n surprise kun je weer thuiskomen!

De dames van de kledingreparaties werden door een zeer enthousiaste klant meneer Van Blommestein verrast met koffie en taart. De boorden van zijn hemelsblauwe overhemd waren aan behoorlijke slijtage onderhevig. Volgens zijn vrouw was het overhemd niet meer te redden en ook de intake van Repair Café had er een hard hoofd in, maar reparateur Marijke Reimert wilde graag het tegendeel bewijzen. Dus, ook hier werd het een surprise-moment! Ook nieuwsgierig wat Repair Café voor jouw kapotte spullen kan doen? Kom dan volgend jaar naar het Repair Café Twello op zaterdag 2 februari.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws