Rommel- en antiekmarkt bij de molen in Twello

Twello- Komende zaterdag 16 juni organiseert Cadenza Twello haar jaarlijkse rommel- en antiekmarkt. Tussen 9.00 en 13.00 uur is er een enorme keuze uit meubels, kleding, elektronica, antiek, boeken en nog veel meer. En natuurlijk heerlijke oliebollen voor vaderdag.

De rommelmarkt van Cadenza is al een aardige traditie. Het is namelijk de vijfde keer (na 30 edities onder de naam St. Caecilia). Het rommelteam is het afgelopen halfjaar vaak door Twello en omgeving gereden om uit schuurtjes, van zolders, uit de tuin of gewoon vanaf de oprit van alles te verzamelen. Vorige week zaterdag haalden ze bij bijna dertig adressen vrachtwagens vol op.

De laatste dagen voor dé zaterdag bestaan uit sorteren, sorteren en nog een sorteren. Op die manier staan alle kopjes, schoteltjes, speelgoed, elektronica, pannen, potten en nog veel meer straks netjes op een rij. Op de meubelboulevard vindt de klant een uitgebreide collectie bedden, tuinmeubelen, tafels, stoelen, etc. De goed gesorteerde boekenkraam mag je natuurlijk ook niet missen. Ook de campingafdeling is een bezoekje waard, met allerlei campingartikelen. Omdat het de volgende dag vaderdag is doen we onze uiterste best de lekkerste oliebollen te bakken.

De molenschuur is te vinden naast de molen aan het Havekespad in Twello.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht