Rommelmarkt Dorpskerk Twello

Twello- De voorbereidingen voor de Rommelmarkt Dorpskerk zijn weer in volle gang. De rommelmarkt vindt dit jaar op 21 april plaats. Om ook dit jaar weer een fantastisch evenement te maken met een mooie opbrengst die ten goede komt aan het culturele erfgoed, De Dorpskerk en het Meereorgel, hebben we veel goederen nodig. Dus heeft u spullen die u in de weg staan maar voor anderen nog goed bruikbaar zijn, wij willen ze graag hebben.

De inzamelzaterdagen bij de familie Winterman (Voordersteeg) gaan vanaf zaterdag 20 januari weer van start en u kunt daar terecht tussen 09.00-12.00.

Leegruimen woning

Als er in uw omgeving het ontruimen van een woning aan de orde is, door verhuizing of andere redenen, neem dan contact op met de heer Gerrit Bokdam (0681568362). Wij hebben daar in de loop van de jaren de nodige ervaring mee opgedaan.

Ophalen

Vindt u het prettiger als wij de spullen bij u op komen halen, dat kan ook. U kunt dan contact opnemen met de heer Bresser (0621444809) of de heer Bokdam (0681568362). Dan maken we een afspraak om het bij u op te halen.

Dus hebt u nog puzzels, kastjes, fietsen, boeken, kerstballen, speelgoed, potten en pannen, denk dan aan ons en het orgel van de Dorpskerk.

We hopen dat uw oude spullen via ons een tweede kans krijgen.

woensdag 7 maart

Deel dit bericht