Rommelmarkt Dorpskerk

Twello- Zaterdag 13 april wordt rondom de Dorpskerk van Twello (Dorpsstraat) de jaarlijks terugkerende rommelmarkt georganiseerd. De rommelmarkt start om 09.00 uur en eindigt om 14.00 uur.

In de afgelopen jaren is de traditie ontstaan om jaarlijks een rommelmarkt te organiseren waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor het restauratiefonds van het kerkgebouw en Meere orgel van de Dorpskerk Twello. De opbrengsten van de jaarlijkse rommelmarkt vormen een belangrijke bijdrage om dit cultuurgoed in stand te kunnen houden. Naast het gebruikelijke doel is besloten om een deel van de opbrengst te gebruiken om 100 stoelen voor Irene aan te schaffen.

In de afgelopen maanden zijn er veel goederen verzameld. Dit jaar was er voor het eerst een strenger aannamebeleid met betrekking tot de goederen. Hierdoor zijn er meer verkoopbare spullen op de markt. Ook de jaarlijks terugkerende acties als vers gebakken oliebollen, een mooie bloemenkraam, cake en koek gebakken door vele vrijwilligers en de speelgoedmarkt voor de kleinsten onder ons zijn weer aanwezig.

Mocht u tijdens het rondlopen op de rommelmarkt behoefte krijgen aan een kop koffie met een plak cake of een lekker broodje, ook aan de inwendige mens is weer gedacht. Start 9.00 en einde verkoop om 14.00 uur.

woensdag 10 april

Deel dit bericht