Rondreizend foodfestival Eten op Rolletjes strijkt neer in Deventer

De Worp- Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes strijkt op 22 juli neer in Deventer. Het prachtige Worpplantsoen wordt van vrijdag 22 t/m zondag 24 juli omgetoverd tot een openluchtrestaurant voor jong en oud. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen, live muziek, kids entertainment en straattheater.

Eten op Rolletjes is een festival voor iedereen: van jong tot oud en alles daartussenin. Ontdek de tientallen food trucks met een aanbod om je vingers bij af te likken. Zoals de wereldberoemde biefstukken van Loetje. Ook lokale deelnemers mogen niet ontbreken. Fooddock is aanwezig met een proeverij van hun keukens, zoals Mr. Hapje van Sil Lugtmeijer en heerlijke yakitori van Meneer Temaki. Naast eten, is er nog veel meer te beleven op Eten op Rolletjes. Geniet van (live) muziek als pop, soul, funk en jazz en laat je verrassen door straattheater. Kinderen kunnen aanschuiven en meedoen in het poppentheater, zweven in de zweefmolen of zich laten schminken.

Voor het eerst naar Deventer
Frans en Bob Nagel organiseerden in 2014 de eerste editie van Eten op Rolletjes in Ede. Het festival trok duizenden bezoekers. Een jaar later pakten vader en zoon het groter aan met vier locaties in Gelderland en nu is heel Nederland aan de beurt. Eten op Rolletjes gaat dit jaar op culinaire tour langs maar liefst acht steden. Voor het eerst strijkt het rondreizende foodfestival neer in Deventer. Frans: “We kunnen niet wachten om mensen uit Deventer en omgeving kennis te laten maken met Eten op Rolletjes. Voor elke editie gaan we op zoek naar bijzondere plekken. Het oudste stadswandelpark van Nederland past perfect in dit rijtje. Het Worpplantsoen is een prachtige, groene locatie met veel historie en sfeer.”

Bezoekers wordt aangeraden om op de fiets te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar vanwege groot onderhoud aan de brug is het Worpplantsoen minder goed bereikbaar met de auto. Kun je op de terugweg meteen al het lekkers er weer af fietsen.

Openingstijden Eten op Rolletjes Deventer
Vrijdag 22 juli: 15:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 23 juli: 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 24 juli: 12:00 tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor een voorproefje naar www.etenoprolletjes.nl

woensdag 13 juli

Deel dit bericht