Runs4Life haalt €1875,00 op voor het goede doel

Teuge- De vierde editie van Teuge Runs4Life was een fantastische dag met veel enthousiaste wandelaars, lopers en publiek. Dit jaar was het goede doel Bas van de Goor Foundation. Algemeen Belang Teuge & De Slaapfabriek hadden in samenwerking met AV’34, het hele parcours uitgezet en alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens deze run, die jaarlijks wordt gehouden, zamelen we elk jaar geld in voor een goed doel (lokaal of landelijk).

Om 08:30uur was de organisatie weer ter plaatse en werden de dranghekken geplaatst, de banners neergezet en de geluidsinstallatie getest. Na een heerlijk kopje koffie bij Take off druppelden de eerste wandelaars binnen om zich nog ter plekke in te schrijven voor de wandelroute van plusminus 7 kilometer.

Om 10:00 uur was de start van de wandelaars. Nadat het startschot werd gelost door Burgemeester Penninx vertrokken er zo’n 50 wandelaars (inclusief Burgemeester Penninx).

Om 11.00 uur was het tijd voor de kinderen, onder andere uit Teuge en omstreken, om de 500 meter en iets later de 1 kilometer te trotseren. Allen voor het goede doel!

Aangemoedigd door vele toeschouwers brachten zij samen geld binnen voor de Bas van de Goor Foundation. Na afloop van de 2 kortere afstanden werden de winnaars gehuldigd en beloond met gesponsorde prijzen van bedrijven uit de regio.

Om 11:45 uur ging de 10 kilometer van start, iets later gevolgd door de hardlopers van de 5 kilometer. Met veel plezier en het goede doel in gedachten, slaagden 250 hardlopers en wandelaars erin hun afstand te volbrengen. Dit jaar hadden we zelfs wederom hardlopers uit Nieuw-Zeeland! Hoe stoer is dat?! En dat alles op International Airport Teuge.

Nadat de laatste loper binnen was, de winnaars van deze afstanden waren gehuldigd en iedereen zich tegoed deed aan diverse lekkernijen, kon de eindstand worden opgemaakt: het resultaat €1875,00 voor het goede doel! Alle uitslagen staan vermeld op www.uitslagen.nl

woensdag 9 januari

Deel dit bericht