Schrijfworkshop Kunstenaars Rendez-Vous bij de Kunstkring in Twello

Twello- Men kan zich weer aanmelden voor een nieuwe schrijfworkshop bij de Kunstkring in Twello: Kunstenaars Rendez-Vous. Deze wordt gehouden op woensdag 15 november 2017 van 19.30 tot ca 21.30 uur. Dit is er een van vier in totaal in het nieuwe culturele seizoen. De schrijfworkshop is laagdrempelig en is bedoeld om de het plezier in schrijven te (her)ontdekken. Ook ervaren de deelnemers de ontspannende werking van schrijven.

Om uit het hoofd te komen en dichtbij de eigen (schrijf)bron te komen, moet de inwendige kunstenaar weer gevonden worden. Op deze inspiratie-date schudt het creatieve brein wakker en wordt het gevoed met de broodnodige brandstof . Het gaat hier om een aantal los van elkaar te volgen schrijfworkshops met telkens een ander thema om de schrijfflow te stimuleren. Door deze verrassende opdrachten en oefeningen krijgt het kritiekduiveltje geen kans en gaat men met een opgeladen batterij weer naar huis.

Andere data van het kunstenaars rendez-vous zijn: woensdag 29 november, 13 december, 17 januari 2018.

Kosten slechts 15 euro inclusief kopje koffie/thee. Locatie: galerie De Statenhoed, Dorpsstraat 11 A in Twello. Voor de workshop van 15 november vooraf aanmelden a.j.b. voor 12 november via het contactformulier op de website www.lisvandergeer.com.

woensdag 8 november

Deel dit bericht