Scouting de Vundelaar luidt nieuwe jaar in

Twello- Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van scouting de Vundelaar. Leiding en kader kwamen op het clubhuis bijeen om elkaar de nieuwjaarswensen over te brengen.

Na een korte speech van onze voorzitster werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet. Dit als dank voor hun vrijwillige inzet voor de vereniging. Bedankjes gingen naar Carleen Driessen, Tom Knops, Roderik Makkink, Esther Peters en Daisy Timmer voor hun 5 jarig jubileum. Sven van Brummen en Petra Gols-Ham kregen een attentie aangeboden voor hun 10 jarig jubileum. Rene Siero is al 20 jaar als kader verbonden aan de Vundelaar en dit werd ook gevierd.

In de speech gaf Monique Ceelen aan dat ze gaat stoppen al voorzitster van de Vundelaar waarna ze bloemen overhandigd kreeg. Hierdoor zijn ze binnen het bestuur nog wel op zoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om hier wat in te doen neem dan een kijkje op onze website www.vundelaar.nl

Traditiegetrouw werd op deze avond ook de opbrengst van de sinterklaasactie bekend gemaakt. Hier kunnen we met tevredenheid op terugkijken. Ook binnen de sinterklaascommissie waren jubilarissen. Marthijn Groenen is al 10 jaar actief, Angela Broekhof zet zich al 15 jaar in en Henk Hutten 17 jaar. Liesbeth Hutten zet zich al 20 jaar in voor de actie. Deze kregen een sinterklaasspeld overhandigd. Het was een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie. We hopen weer op een avontuurlijk jaar vol met leuke scouting activiteiten.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht