Senioren Toernooi TC de Schaeck

Twello- Zoals elk jaar organiseert TC De Schaeck een senioren toernooi en wel op maandag 8 oktober. aanvang 09.00 uur en voor het eerst op het prachtig vernieuwde park. Het toernooi zal worden gespeeld met 56 deelnemers. Dit zijn eigen leden en leden van verschillende clubs uit de regio.

Er wordt begonnen met een kop koffie en een plak cake om alvast in de sfeer te komen. Iedere deelnemer zal vier wedstrijden spelen met elke wedstrijd drie andere spelers om zich heen. Elke wedstrijd zal 45 minuten duren. Tussen de wedstrijden door is er genoeg tijd om bij te praten met andere deelnemers. Na afloop worden de prijzen uitgereikt aan degene die het beste gepresteerd hebben zowel voor dames als voor de heren waarna er om ongeveer 16.30 uur weer lekker gegeten kan worden van een chinees buffet van Dynasty.

Het toernooi is erg geliefd dus als je mee wilt doen geef je dan op tijd op want vol is vol. Als de weergoden die dag goed gezind zijn, wordt het vast weer een gezellige dag. Voor opgave of informatie over het toernooi kan men contact opnemen met: Tonny Haarman, Tel. 0683-691664 E-mail: tonnyhaarman@gmail.com of Jan Haarman Tel. 0648-362040 E-mail: famhaarman@hotmail.com

woensdag 12 september

Deel dit bericht